×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Kan Young Ninjas utmana topplagen i EDC4?

1
I veckan börjar European Development Championship 4. Young Ninjas har hamnat i en tuff grupp men faktumet att laget kommer med nya ansikten i femman kan öka möjligheterna till skrällar.
I morgon startar gruppspelet i European Development Championships fjärde säsong. Young Ninjas, som i den senaste säsongen åkte ut direkt i gruppspelet, har nu chansen att revanschera sig.

Turneringen blir den första som ninjorna kliver in i med sin nya lineup från start. Nyförvärvet Kalle "Ro1f" Johansson och återvändande Erik "ztr" Gustafsson får på fredag chansen att visa upp sig tillsammans med resten av akademilaget mot högkvalitativt motstånd.

Totalt 16 lag deltar i turneringen som inleds med ett gruppspel där lagen lottats in i fyra grupper. Från varje grupp går två av fyra lag vidare till ett slutspel som inleds med kvartsfinaler.

Svenskarna har hamnat i en tuff grupp tillsammans med Entropiq, Fiend och Izako Boars. Både Entropiq och Fiend har varit i storform den senaste tiden och är de uppenbara favoriterna att ta sig vidare ur gruppen.

Young Ninjas har dock skrällt mot storlag tidigare och kanske kan de två nya ansiktena bidra till att laget blir svårläst. Lyckas man ta sig vidare ur gruppen kan sedan allt hända i slutspelet.

Young Ninjas spelar sin första match i gruppen mot Fiend på fredag klockan 13:00.
2021-06-07 17:40
En av de bästa spelarna som någonsin rört Counter-Strike är Tommy "Potti" Ingemarsson. Han är grundaren till Ninjas in Pyjamas, Area Acadamy och Svenska Elitserien. Vi pratar om allt detta och mycket mer i vår exklusiva intervju med Potti.
2021-06-04 17:47
En väsentlig del i Counter-Strike är ekonomin i spelet. Men hur ska man egentligen tänka om allt det här? När ska man spara? Kan man använda det man kan i CS i verkliga livet? Vi tog ett snack med den majorvinnande coachen, Viktor "vuggo" Jendeby, för att reda ut detta.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..