×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

JAEGARN hoppade in i Young Ninjas — utslagna ur REPUBLEAGUE

1
Fredrik "JAEGARN" Andersson gjorde sin första tävlingsmatch på elva år när Young Ninjas förlorade mot Forze.
Fredrik "JAEGARN" Andersson är numera mest känd som akademichef i Ninjas in Pyjamas och ansiktet utåt för Elitserien. Men han har också lirat en hel del CS i sina dagar.

I dag fick han damma av musen och kliva in på servern igen för sin första riktiga tävlingsmatch på elva år, då Young Ninjas behövde en stand-in i sin match mot Forze i REPUBLEAGUE.

Tyvärr blev det inte någon vinst för JAEGARN i comebacken utan svenskarna förlorade med 2-0 i kartor och är därmed utslagna ur turneringen.

2021-06-07 17:40
En av de bästa spelarna som någonsin rört Counter-Strike är Tommy "Potti" Ingemarsson. Han är grundaren till Ninjas in Pyjamas, Area Acadamy och Svenska Elitserien. Vi pratar om allt detta och mycket mer i vår exklusiva intervju med Potti.
2021-06-04 17:47
En väsentlig del i Counter-Strike är ekonomin i spelet. Men hur ska man egentligen tänka om allt det här? När ska man spara? Kan man använda det man kan i CS i verkliga livet? Vi tog ett snack med den majorvinnande coachen, Viktor "vuggo" Jendeby, för att reda ut detta.

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..