×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

ACON

Samuelsson om pressen på Fnatic: "Fokus har varit på oss själva"

1
Andreas "Samuelsson" Samuelsson hoppas kunna vända Fnatics negativa trend.
Fnatic har en minst sagt tung period i ryggen när laget i dag äntrar servern för sin inledande match i IEM Summer. Lagets coach, Andreas "Samuelsson" Samuelsson, menar att svenskarna kämpat stenhårt utan att få utdelning.

— Vi har haft oändligt mycket pracc-tid den senaste tiden. Många av spelarna lägger ned mer tid än de någonsin gjort, men det klickar helt enkelt inte när vi har den här pressen på oss själva, säger Samuelsson till Fragbite inför turneringen.

I träningssammanhang menar Samuelsson att laget ser riktigt bra ut. Svårigheterna ligger i att nå upp i samma nivå också i matchsituationer.

— Vi har en bra nivå i pracc tycker jag. Jag skulle säga att nivån på träning är lika bra eller till och med lite bättre än vad vi hade under början av förra året när vi kanske var det bästa laget i världen, säger han, säger han.

— Skillnaden är att förra året höjde vi oss fem steg när vi spelade officiella matcher. Nu går vi ned i nivå. När ingen trodde på oss kände vi ingen press och vi vågade spela vårt spel.

Samuelsson menar att nyckeln till ett bra resultat i IEM Summer kommer att vara det mentala.

— Fokus inför turneringen har varit på oss själva. Att göra det vi vill och vara bekväma med det.

— Med vår identitet och hur vi spelar måste vi spela med confidence. I Flashpoint tog vi inte de risker som vi vanligtvis gör. Det är det vi måste lösa nu.

Fnatic spelar sin öppningsmatch i IEM Summer klockan 15:30 i dag. Laget får tufft motstånd i form av världsnian Virtus.pro.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..