×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Intervjuer

Brollan om den tuffa perioden för Fnatic: "Vi kämpar så hårt men det hjälper inte"

1
Fnatic har haft ett tufft 2021. De åkte ut tidigt ur ESL Pro League och nu senast blev det ingen stark prestation i Flashpoint 3. Vi bestämde oss därför att snacka med Ludvig "Brollan" Brolin. Han pratar om vad som har gått fel på senaste, hur de ska lösa det och mycket mer.
Det har minst sagt varit jobbigt för Fnatic-fans under 2021. Bortsett från den starka prestationen under CS_Summit 7 så har svensklaget haft det riktigt tufft. I RMR-turneringen lyckades laget inte vinna en enda karta och fick lämna efter endast två matcher. Vi bestämde oss därför för att ta ett snack med Ludvig "Brollan" Brolin. Hela intervju går att se i videospelaren ovan och här i styckena under finns en liten sammanfattning.

Den svenska stjärnan menar att laget har haft det svårt att få "official-känslan". Han pratar om att glädjen om att komma in i en turneringen inte riktigt funnits där. Istället har de varit rädda och vågar inte lika mycket. Dessutom säger Brollan att de känner stor press, speciellt då alla påpekar deras mindre bra spel under året.

Om hans personliga prestationer på senaste tiden så pratar Brollan återigen om "official-känslan". Han berättar att det inte är samma Fnatic i turneringarna som det är på pracc. Att alla spelare i laget ändrar lite och därav blir obekväma. Brollan säger också att de kanske inte presterar superstarkt under praccar men att det är betydligt bättre än deras turneringsresultat.

Laget har sett lite deppiga ut under de senaste turneringarnas uttåg. Brollan pekar på att detta beror på att de jobbar så hårt för att förbättra sig. Han berättar att de känns som att de gör så mycket men att inget hjälper. Det är att de känner sig besvikna.

Inför Intel Extreme Masters Summer har laget inte gjort några större förändringar till spelet. Fokuset ligger istället på mycket samtal. Detta för att få tillbaka "Fnatic-känslan". Om just förhoppningarna för turneringen menar Brollan att de skulle vara skönt att vinna mot ett topplag igen, speciellt då det inte har hänt på ett tag.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..