×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Fnatic fortsätter rasa i rankingen — lagets sämsta placering någonsin

1
Efter Flashpoint 3 så har nu Hltv uppdaterat sin världsranking. Ninjas in Pyjamas som kom tvåa i turneringen klättrar upp fyra platser medan Fnatic fortsätter tappa rejält.
Det blev en riktig succé för Ninjas in Pyjamas tillsammans med deras tillskott Nicolai "dev1ce" Reedtz. Det svenska laget lyckades komma på en andraplats i Flashpoint 3 och var faktiskt det enda laget som vann en karta mot Mousesports. Hltv har nu uppdaterat sin världsranking och ninjorna tar sig nu upp på en tiondeplats.

För Sveriges andra topplag, Fnatic, är det fortfarande dåliga resultat som står i fokus. I Flashpoint förlorade laget två raka matcher och åkte därmed ut på en delad sistaplats. I rankingen går det nu ner på plats 29. Detta är den sämsta placeringen någonsin för denna Fnatic-coren och den fjärde sämsta placeringen i organisationens historia. De enda som var sämre var när Fnatic och Godsent rejäl shuffle under 2016 som skickade ner Fnatic rejält på rankingen.

För resterande svensklag i världsrankingen är det inte allt för mycket förändringar. Dignitas har tappat en placering men rankas fortfarande över Fnatic. Småninjorna i Young Ninjas såg ut att vara nära att bryta topp 30 i världen men har åkt ner till plats 41 i världen.


Sverigerankingen

1. Ninjas in Pyjamas (10)
2. Dignitas (24)
3. Fnatic (29)
4. Young Ninjas (41)
5. Gamerlegion (55)
6. Apeks (63)
7. Nigma Galaxy (71)
8. Lilmix (88)
9. Brandbergen Shooters (150)
10. Lemondogs (164)

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..