×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Efter raset på rankingen — Fnatic missar plats i IEM Cologne

1
Fnatic missar monsterturneringen i juli på grund av sin svaga placering på ESL:s världsranking.
Som Fragbite rapporterat tidigare i dag fortsätter svenskarna i Fnatic att rasa på HLTV:s världsranking. Laget tappar också placeringar på ESL:s världsranking och detta tapp innebär att laget går miste om en plats i sommarens monsterturnering IEM Cologne.

Under gårdagen meddelade ESL vilka sex lag som får de sista platserna i turneringen. Platserna fördelas till de lag som ligger bäst till på ESL:s egen världsranking och det är där som Fnatics placering som 31:a bästa lag i världen helt enkelt inte räcker till.

De lag som är högre rankade än Fnatic och därmed får spela IEM Cologne är Mousesports (13), Faze Clan (15), Bad News Bears (16), Entropiq (19), FunPlus Phoenix (20) och Extra Salt (22).

Inte heller Dignitas, som har plats 25 på ESL:s världsranking, får en inbjudan till turneringen. Sedan tidigare är det klart att svenskarna i Ninjas in Pyjamas kommer att delta.

IEM Cologne spelas under första halvan av juli och är med en miljon dollar i prispotten en av årets fyra största turneringar bortsett från majorn.

Artikelbild: Jennika Ojala/Dreamhack

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..