×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

JAEGARN om LNZ: "Det var dags att ge honom en möjlighet"

2
I dag gör Linus "LNZ" Holtäng sin första match för Ninjas In Pyjamas. NIP-profilen Fredrik "JAEGARN" Andersson är hoppfull inför 18-åringens debut.
Bara några dagar innan IEM Summer valde Ninjas in Pyjamas att göra förändringar i sin femma. Erik "ztr" Gustafsson, som flyttades upp från akademilaget Young Ninjas i februari, byts ut mot akademispelaren Linus "LNZ" Holtäng.

Fredrik "JAEGARN" Andersson, som bland annat arbetar med akademilaget Young Ninjas, tycker att beslutet känns bra.

— Jag tycker att det är jättebra. LNZ har kommit in med väldigt mycket energi och bidrar väldigt mycket med sitt ledarskap, säger JAEGARN till Fragbite.

— I modern CS måste det fungera tillräckligt bra mellan spelarna så att IGL:en inte bara blir en medhejande supporter till laget utan kan komma med impact. Det är något som LNZ visat att han kan göra mot topplag. Han kommer med firepower och det var dags att ge honom en möjlighet.

JAEGARN, som följt LNZ på nära håll, tycker att det finns många kvaliteter hos spelaren som kan gynna NIP.

— Han är väldigt noggrann och tydlig med vad han vill få ut av sin CS, en riktig ledare som har en tydlig målsättning och inte nöjer sig. Det är en jäkla vinnarskalle, säger han.

Vad tycker du att man som NIP-supporter ska ha för förväntningar på LNZ i IEM Summer?

— Förväntningarna är att han ska ta chansen och våga spela sitt spel.

— Sedan tycker jag att man ska ha i bakhuvudet att han kommer in i laget med väldigt kort tid. Man ska vara hoppfull, men ha förståelse för vad det innebär.

Vad gäller ztr, som kommer att spela vidare i Young Ninjas, är JAEGARN säker på att fler möjligheter kommer att dyka upp framöver för talangen.

— Erik är en av Sveriges största talanger. Nu ska han få mer skinn på näsan och utvecklas ännu mer som spelare så att han är redo när nästa möjlighet kommer. Målet är att både LNZ och ztr ska bli Sveriges nästa stora stjärnor.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..