×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

IEM

slop3 kommenterar IEM Summer på svenska

1
På torsdag startar Intel Extreme Masters Summer. Med i turneringen är glödheta Ninjas in Pyjamas och även Fnatic. Som vanligt kommer det finnas även att finnas en svensk stream av ingen mindre än Fredrik "slop3" Wahlstedt.
Det är inte mycket som är bättre än att kolla på svensk CS. Men en sak som gör det lite bättre är ju faktiskt att ha svenska kommentatorer. Detta kommer vi att få under Intel Extreme Masters Summer. Den svenska superkommentatorn Fredrik "slop3" Wahlstedt kommer att åtminstone kommentera Ninjas in Pyjamas första match.

Den matchen spelas klockan 15:30 och där ställs det svenska laget mot OG. Samtidigt spelar även Fnatic sin första match men då får man nöja sig med engelska kommentatorer. Huruvida slop3 kommer att kommentera resterande svenskmatcher i turneringen är lite oklart. Men vi kommer åtminstone få se en match med svenska kommentatorer. Vi kan även förvänta oss lite expertkommentering av Faruk "pita" Pita.

Matcherna går att se på svenska på Twitch.tv/slop3

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..