×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Gamerlegion missar slutspelet — utslagna ur Spring Sweet Spring

1
Svensklaget räckte inte hela vägen i Spring Sweet Springs gruppspel.
Svenskarna i Gamerlegion hade under gårdagen chans att knipa en plats i Spring Sweet Springs slutspel. Men laget räckte inte till och förlorade till slut mot brittiska Team Endpoint med 2-1 i kartor.

Matchen blev en jämn affär där Endpoint inledde med att vinna med 16-13 på Gamerlegions kartval Overpass. Gamerlegion lyckades, till stor del med hjälp av storspel från Isak "isak" Fahlén, kvittera matchen efter vinst på Nuke med 16-12.

De båda lagen fortsatte att spela jämnt på Mirage och kartan avgjordes först på övertid. Väl där var Endpoint överlägsna och kartan slutade 19-15 till britterna.

Förlusten innebär att Gamerlegion slutar på en delad niondeplats i Spring Sweet Spring-gruppspelet vilket inte räcker till en plats nästa veckas slutspel. Sedan tidigare är både Dignitas och Fnatic klara för slutspelet.

Foto: Pressbild/Weplay

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..