×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Dignitas säkrar slutspelsplats i Spring Sweet Spring

2
Ludvig "HEAP" Alonso och Adam "friberg" Friberg gjorde vad som krävdes när Dignitas vann med 2-1 mot 100PingGods.
Svenskarna i Dignitas gjorde vad som förväntades av dem och knep en slutspelsplats i Spring Sweet Spring. Lagets tredje vinst i gruppen kom under dagen mot 100PingGods.

Svenskarna var dock trögstartade och förlorade motståndarnas kartval Dust2 efter att bara lyckats vinna två rundor som CT. Även på Nuke kämpade laget i underläge, men knep till slut kartsegern efter att ha vunnit sju raka rundor på T-sidan.

På Inferno var det sedan aldrig något snack om saken. Ludvig "HEAP" Alonso stod för en av sina bättre insatser i Dignitas-tröjan när laget bekvämt vann kartan med 16-4.

Förutom Dignitas spelade också Gamerlegion gruppspelsmatch i turneringen i dag. Svensklaget, som spelar med kniven mot strupen, lyckades vinna matchen mot Copenhagen Flames med 2-1 och är därmed en vinst ifrån att också knipa en slutspelsplats.

Den avgörande matchen för Gamerlegion spelas under morgondagen.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..