×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sämsta möjliga start för svenskarna i SSS-gruppspelet — alla förlorade

1
Två polska lag körde över svenskarna i dagens Spring Sweet Spring-matcher.
Det blev ingen succéstart för de svenska lagen när gruppspelen i Spring Sweet Spring startade i dag. Både Dignitas och Gamerlegion förlorade sina matcher mot polska lag med 2-0 i kartor.

Gamerlegion inledde matchen mot AGO Esports på ett bra sätt och pressade polackerna till overtime på deras kartval Train. Väl där vann polackerna till slut med 22-20.

På Gamerlegions kartval Mirage klappade svensklaget ihop totalt och förlorade med hela 16-3 efter att Eryk "leman" Koceba och Michał "snatchie" Rudzki haft stor show.

Dignitas match mot Wisla Krakow blev lite mer spännande. Dignitas ledde länge på första kartan men förlorade sex raka rundor när polackerna vände svensk ledning med 14-10 till svensk förlust med 14-16 på Nuke.

En svag avslutning på Train, där Dignitas tappade sin 15-12-ledning till 15-15, banade väg för Wisla Krakows 2-0-seger. På övertiden var det svenska laget återigen underlägset och slutsiffrorna skrevs 20-22 till Krakows stolthet.

För svenskarna väntar nya gruppspelsmatcher redan i morgon. Det är ännu inte klart vilka lagens motståndare blir.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..