×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Gamerlegion skickar ut danskar från SSS — vände underläge till vinst i rysaren

1
Alfred "RuStY" Karlssons Gamerlegion överlevde ytterligare en runda i SSS-gruppen.
Det såg stundtals mörkt ut för Gamerlegion i ödesmatchen mot Lyngby Vikings i Spring Sweet Spring-gruppspelet. Svensklaget lyckades dock vända 0-1-underläget till vinst 2-1 efter övertidsdrama i andra kartan.

Inför dagens match var lagets ordinarie spelare Patrik "Zero" Žúdel åter på servern för Gamerlegion. Zero missade gårdagens match då matchen krockade med en viktig tenta för spelaren och Gamerlegion tvingades då spela med sin coach Ashley "ash" Battye som stand-in.

Trots Zeros återkomst började matchen tufft för Gamerlegion. På svenskarnas kartval Inferno var Alfred "RuStY" Karlsson visserligen bäste man på servern, men en imponerande öppning på kartan från Lyngby Vikings banade väg för dansk kartvinst med 16-13.

Lyngby Vikings kartval Vertigo blev en jämn historia som till sist gick svenskarnas väg. Vid ledning 15-14 misslyckades svensklaget med att planta bomben i tid och kartan kom att avgöras på övertid. Övertiden blev en gastkramande och rörig historia som Gamerlegion till slut vann med 25-22.

På Nuke steppade Gamerlegion upp sitt T-spel och gick till halvtid i ledning 10-5. Lyngby Vikings svarade med att vinna sex raka rundor i andra halvlek, men i runda 22 tog svenskarna tillbaka initiativet och säkrade kartvinsten med 16-11.

Segern innebär att Gamerlegion överlever ytterligare en runda i Spring Sweet Springs Swiss Stage. Redan i morgon väntar en ny måstematch för svensklaget som behöver vinna två matcher i rad för att säkra en plats i turneringens slutspel.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..