×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

NIP föll i övertidsrysare mot G2 — får spela lower bracket

2
Svenskarna petades ned till lower bracket i Flashpoint 3.
Ninjas in Pyjamas var snubblande nära en plats i winner bracket-finalen av Flashpoint 3 men räckte inte hela vägen mot G2 Esports. Svenskarna förlorade matchen med 2-1 i kartor.

Vägen till en turneringsseger blir nu avsevärt tuffare då svenskarna behöver vinna tre matcher i rad för att nå finalen.

I gårdagens match inledde NIP med en stark T-sida på svenskarnas kartval Dust2. Fredrik "REZ" Sterner fortsatte att spela riktigt bra när svenskarna gick upp i en övertygande 10-5-ledning.

G2 vann sedan pistolrundan i andra halvan och efter 22 rundor spelade hade fransmännen lyckats kvittera till 11-11. Med kniven mot strupen fick NIP till slut ordning på sitt CT-spel och lyckades pusha igenom till kartvinst 16-12.

Inferno blev en svajig tillställning som till slut avgjordes på övertid. G2, som inför matchen vunnit 9 av lagets 11 senaste matcher på kartan, hade övertaget under i princip hela kartan. En fantastisk comeback från NIP, som vände 11-15 till 15-15, tvingade dock kartan till övertid.

På övertiden var fransmännen snäppet vassare och kunde till sist stänga kartan med 19-17, exakt samma siffror som i NIP:s Inferno-vinst mot FunPlus Phoenix tidigare i veckan.

Matchen kom att avgöras på Mirage och det blev återigen en jämn affär. Två vunna pistolrundor och en bra insats av G2:s stjärna Nikola "NiKo" Kovač, som stått för en minst sagt ljummen insats i de första två kartorna, banade vägen för fransmännens vinst med 16-14.

För NIP:s del väntar nu match i lower bracket mot vinnaren i matchen mellan BIG och DBL PONEY. Det blir återigen en sen match med start klockan 21:00 på onsdag.


Foto: Pressbild/Ninjas In Pyjamas

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..