×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Ninjas in Pyjamas resa fortsätter idag — ställs mot superheta G2

1
Idag är det äntligen dags för mer Ninjas in Pyjamas. De fortsätter nu sin resa i Flashpoint 3 och kan säkra en plats i upper bracket-finalen. De ställs nu mot ett superhett G2 Esports.
Ninjas in Pyjamas hade minst sagt en kontroversiell start på Flashpoint 3 med matchen mot Anonymo Esports. När sista kartan spelades om gick NiP som vinnande lag. De lyckades dessutom vinna nästa match mot FunPlus Phoenix efter en superjämn match. Idag fortsätter svenskarnas spel i turneringen.

Näst på tur är upper bracket-semifinal. De flesta förväntade nog sig att det var Heroic som skulle ställas mot NiP i matchen. De skickades dock ner till lower bracket av G2 Esports som ser otroligt starka ut. Kan NiP säkra en plats i upper bracket-finalen? Detta får vi se klockan 21:00 på Twitch.tv/flashpoint.


0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..