×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Devilwalk inför mötet med NIP: "Ingen förtjänar att vara hatad för något som man inte kan kontrollera"

2
Med Fnatic utslagna finns det bara två lag med svenska medlemmar kvar i Flashpoint 3. I kväll ställs de mot varandra i turneringens upper bracket-kvartsfinal. Jonatan "Devilwalk" Lundberg tror på sitt FunPlus Phoenix.
FunPlus Phoenix står på andra sidan servern när Ninjas in Pyjamas i kväll spelar upper bracket-kvartsfinal i Flashpoint 3. Lagets svenske succécoach Jonatan "Devilwalk" Lundberg räds inte det svenska laget.

– Jag tror att det finns goda chanser för oss att slå NIP, säger Devilwalk till Fragbite.

– Självklart är dom ett bra lag som fått en sjärnspelare in i laget vilket gör det halvsvårt att scouta dom, men så länge vi fokuserar på vårt så tycker jag att det ska kunna gå vägen för oss.

Efter Flashpoints kontroversiella domslut tidigare i veckan har det stormat rejält kring NIP. Devilwalk tror inte att det är någon som är nöjd över situationen och att det finns en risk att de svenska spelarna påverkats negativt av all uppståndelse.

– Det finns absolut en risk att spelarna i NIP påverkas. Jag har själv erfarenhet av att ha haft ett stort negativt tryck på sig. Jag hoppas att dom kan ta någon sorts skydd från sociala medier under dessa dagar och vara i form både mentalt och spelmässigt när vi möts, säger han.

– Ingen förtjänar att vara hatad för något som man inte kan kontrollera.

På frågan om vad skillnaden är mellan NIP med och utan Nicolai "dev1ce" Reedtz i laget väljer Devilwalk att inte dra för långtgående slutsatser av den match som laget spelat med dev1ce i laget.

– Skillnaden är väl att dom har en världsspelare. Mer än så kan jag inte riktigt säga utan att se dom spela lite fler matcher.

Har ni fokuserat på något särskilt inför kvällens match?
– Fokus inför matchen är på oss själva. Vi anser oss vara ett starkt lag som kan slå vem som helst.


Foto: João Ferreira/Dreamhack.

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..