×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Kallade admins för "morons" — nu ber dev1ce om ursäkt

1
Världsstjärnan ångerfull efter sina frustrerade chattmeddelanden.
Ninjas in Pyjamas danske superstjärna Nicolai "dev1ce" Reedtz var ordentligt frustrerad under skandalmatchen mellan NIP och Anonymo Esports. När Flashpoints admins inte lyckades lösa de tekniska problemen utan tvingade NIP att spela trots package loss rann det över för stjärnan som uttryckte sig hårt mot admins i in game-chatten och kallade dem bland annat för "morons".

Nu väljer dev1ce att be om ursäkt för sina kommentarer. I ett uttalande på Twitter skriver 25-åringen att det var väldigt frustrerande att försättas i den spända situationen och att laget blev otroligt besvikna över omständigheterna.

Trots detta, skriver dev1ce, ångrar han sättet som han uttryckte sig på gentemot arrangörens admins. Enligt dev1ce har han personligen bett om ursäkt till de inblandade och lovar vidare att han ska låta sina prestationer tala för honom framöver.

Borde matchen mellan NIP och Anonymo spelas om?

2427 personer har röstat

9 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 9 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..