×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Counter-Strike: GO

NiP förlorar premiären med dev1ce — efter enorm besvikelse på arrangörerna

1
NiP:s första match med Nicolai "dev1ce" Reedtz i laget är nu avklarad, efter många om och men. Det blev en total fars av alltihopa, då NiP blev tvingade att spela under pinsamt dåliga omständigheter. Tillskottet dev1ce bjöd dock på magisk pistolrunda trots förlusten.
Det blev minst sagt ett antiklimax då Ninjas in Pyjamas spelade sin första match med Nicolai "dev1ce" Reedtz i laget. På fredagen mötte svensklaget polska Anonymo Esports i den första omgången av Flashpoint 3. Tidigt i matchen tweetade dev1ce ut att NiP var tvungna att spela med 30-40% loss, vilket är lika med katastrofalt mycket lagg. Trots NiP:s önskan, uppger dom att arrangörerna vägrade flytta på matchen.

NiP lyckades dock överlägset vinna den första kartan Overpass med 16-3, men efter det var det bara nedför. Följande två kartor förlorade NiP, 13-16 på Nuke och 17-19 på Mirage, trots en imponerande debut från just dev1ce.

Resultatet hamnade dock i skuggan av det uppenbara faktum att NiP spelade under mer eller mindre ospelbara omständigheter. Och NiP-spelare och ledare var inte sena med att kritisera organisatörerna för att tvingas spela under dessa omständigheter. Så här tweetade NiP:s CEO Hicham Chahine efter matchen:

- "This must be the last RMR event @Flashpoint gets to host. What a disgrace and amateur handling."

Så här kommenterade Fredrik "REZ" Sterner och dev1ce situationen:

- "What a joke of an event, being forced to play with full packet loss. Cant use nades or anything, trash"

- "We lose to anonymo, very shitty conditions and I must state my absolute fucking disappointment with faceits amateur handling of the situation."

NiP släppte sedan ett officiellt utlåtande efter matchen som kan läsas här.

Hur som helst är NiP:s resa i Flashpoint inte ännu över, då de på söndag kväll fortsätter i lower bracket mot danska Hyenas.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..