×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Efter kaoset i dev1ce-debuten — NiPs match spelas om

1
Ninjas in Pyjamas förlorade sin första match med Nicolai "dev1ce" Reedtz. Laget ska dock ha haft stora internetproblem under matchen och haft uppemot 40% packet loss. Matchen kommer nu att spelas om.
Ninjas in Pyjamas första match med Nicolai "dev1ce" Reedtz blev en rejäl besvikelse. Laget förlorade Flashpoint 3-matchen mot Anonymo Esports. Det blev dock stora frågetecken kring matchen. Detta då NiP påstådde att de spelat med uppemot 40% packet loss. Efter försök att lösa problemet så spelades matchen klart.

Men matchen kommer nu att spelas om. Detta efter att NiP överklagat matchen och bett om ett omspel. Flashpoint ska nu ha kunnat bekräfta att dessa problem var på grund av en säkerhetsinställning på Faceits servrar som blockarade viss trafik till NiP-spelarna. Detta ska då NiP inte kunna göra något åt. Det polska laget ska ha kunnat välja om endast den sista kartan eller hela matchen skulle spelas om. Det verkar nu som att hela matchen ska spelas om.

*Uppdatering

Matchen skulle från börjas spelas om 21:00 ikväll, 16 maj. Den har nu skjutits upp ytterligare och inget officiellt datum är satt ännu.

Hela Flashpoints uttallande



Det polska laget la även själva ut ett eget uttalande på Twitter om detta. De skriver där att de att problemen inte var tydliga i bevisen från Ninjas in Pyjamas. De skriver även att de tror att Faceit och Flashpoint blivit pressade av Ninjas in Pyjamas på en affärsnivå. De pekar på reaktionerna från olika personer från NiP efter matchen spelades i fredags. De skriver även att de erbjudit att skjuta upp matchen direkt när de hörde om problemet men att NiP valt att inte göra detta. Detta har de efter förtydligat till Hltv där de skriver att det var Faceit/Flashpoint som inte ville skjuta upp matchen.

Anonymos uttalande



NiPs uttalande efter förlusten




Artikelbild: ESL

Borde matchen mellan NIP och Anonymo spelas om?

2427 personer har röstat

6 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 6 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..