×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Så reagerar CS-världen på Flashpoints beslut: "Värdelöst från början till slut"

2
Flera stora CS-profiler var ute och svingade på Twitter efter Flashpoints beslut om omspel i matchen mellan NIP och Anonymo. Här har vi samlat några av de mest färgstarka reaktionerna.
Efter Flashpoints beslut om omspel av matchen mellan Ninjas in Pyjamas och Anonymo Esports var det flera stora CS-profiler som tog till Twitter för att ventilera sina tankar om beslutet.

Bland de mer upprörda rösterna fanns Astralis-stjärnan Lukas "gla1ve" Rossander. Dansken var uppenbart irriterad på turneringsorganisatören när han twittrade ut "Trashpoint".




Även den svenska storstjärnan Robin "flusha" Rönnquist uttryckte sitt missnöje över arrangörens beslut genom att kalla det "horribelt" och dubbelskaka sitt huvud.



En annan svensk som tog till Twitter för att ventilera missnöje över Flashpoint var Dennis "dennis" Edman som gjorde associationer till hur arrangören agerat i kvalet till turneringen då svenskens lag Apeks slogs ut mot fuskare.



Casper "cadiaN" Møller tyckte att Flashpoints kommunikation i frågan var undermålig.



Team Liquids amerikanske stjärna Jonathan "EliGE" Jablonowski uttryckte först att NIP var dåliga förlorare, men ändrade sig senare på kvällen när mer information tillgängliggjorts.




Mathias "MSL" Lauridsen tyckte att Flashpoints beslutsfattande var fel från början. Matchen borde inte ha spelats färdigt och beslutet om omspel borde inte heller ha fattats.

Borde matchen mellan NIP och Anonymo spelas om?

2427 personer har röstat

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..