×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Ystads IF skrällde mot Young Ninjas: "De gick bort sig"

1
Trots två förlorade pistolrundor lyckades Ystads IF vinna mot Young Ninjas på Overpass.
Ystads IF E-sport tog en överraskande 16-12-vinst mot Young Ninjas på Overpass i gårdagens Elitserien-omgång. Genom vinsten bröts Young Ninjas sju matcher långa segersvit.

Efter matchen var Ystad IF:s Fredrik "elocs" Annerström märkbart nöjd över lagets insats.

— Vi går in med noll press. Det känns som att de har mer att förlora än vi så vi spelar vårt spel, säger han till Elitserien efter matchen.

Lagen spelade jämnt i den första halvan, men det var Ystads IF som till slut lyckades ta sig ur sin CT-sida i ledning 8-7. Young Ninjas vann sedan pistolrundan i andra halvlek, men Ystads IF kom snabbt tillbaka och lyckades dra det längsta strået i flera jämna rundor.

— Vi fick en bra start och lyckades vinna mycket clutches på CT-sidan. Sedan var det lite flyt på T-sidan vissa rundor. Men också mycket att de gick bort sig, så det var tacksamt, säger elocs.

Tabell-elvan Sons of Lennart stod också för en skräll när laget vann mot sjätteplacerade familia med 16-10 på Train. I övriga matcher tog , Lilmix och Granit mer eller mindre väntade segrar över PGS ANGELS, omeN attiH och ECOGOBLINS.





ECOGOBLINSECO

GranitGRA

4 - 16
4 Maj 2021, 21:10
4
Mirage
16
ECOGOBLINS
Granit

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..