×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Anslut med Facebook
Anslut med Faceit

Eller

Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
Main partners
Swedish partners
Philips Samsung Trocadero


Counter-Strike: GO

kasi: "Motståndarna spelade bra men vi höll oss till vårt spel"

1
Svenska regionala serien av Fragleague fortsätter, och i måndags spelades en match i Grupp B. Möttes gjorde gruppledarna BRANDENBERGEN SHOOTERS och Chop Chop, i en inledningsvis jämn tillställning.
Matchen i Grupp B mellan BRANDENBERGEN SHOOTERS och Chop Chop inledde på Dust2. Bägge lagen hade flertalet spelare som sköt rejält hårt på Dust2, med tre spelare som landade på 25 frags då kartan summerades. Det var dock BRANDENBERGEN SHOOTERS som till slut drog det längre strået på Dust2, och vann kartan med 16-14. Efter detta tappade Chop Chop sitt momentum, och BRANDENBERGEN SHOOTERS skulle fortsätta leverera på den andra kartan Train.

k0lty som var en av de spelare som genererade 25 frallor på Dust2, skulle till och med utöka siffrorna på Train då han landade på hela 27 frags på den andra kartan. Han tillsammans med kasi var de kanske starkast bidragande faktorerna till BRANDENBERGEN SHOOTERS dominans på Train, en karta som slutade 16-10 i deras favör. Med detta vann de matchen och drar i från i toppen av Grupp B med sina tre vinster och noll förluster. Så här kommenterade kasi måndagens match:

"Vi spelar d2 svajigt men lyckas plocka hem det ändå. Sen gör vi en relativt clean train. Motståndarna spelade bra men vi höll oss till vårt spel och plockade hem poängen"

Svenska regionala serien av Fragleague fortsätter på torsdag, då med matcher från bägge grupper.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..