×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Norge

Dignitas satsar norskt — plockar upp H4RR3

1
Dignitas valde under förra månaden att placera två av sina spelare, Christopher "GeT_RiGhT" Alesund och Richard "Xizt" Landström, på bänken. Detta till mångas förvåning. Nu har de offentliggjort en av ersättarna och det blir en ny norsk spelare som tar plats, Haris "H4RR3" Hadzic.
Det var i början av detta året som Dignitas chockade världen genom att plocka upp hela gamla Ninjas in Pyjamas som gick 87-0 i kartor till sitt nya CS:GO-lag. Robin "Fifflaren" Johansson blev placerad som coach och i hans plats kom den unga norska talangen Håkon "Hallzerk" Fjærli. Laget presterade dock inte upp till organisationens eller fansens förhoppningar och under förra månaden blev Christopher "GeT_RiGhT" Alesund och Richard "Xizt" Landström placerade på bänken.

Nu har laget presenterat en av sina nya spelare. Det blir ytterligare en norsk spelare som nu tar plats i laget. Närmare bestämt Haris "H4RR3" Hadzic. Den norska 23-åringen har tidigare spelat med just hallzerk i Nordavind, en organisation han representerat ända sedan 2018. Nu återstår endast en plats i laget som under nästa månad kommer att delta i den andra säsongen av Flashpoint.

Dignitas
SverigePatrik "f0rest" Lindberg
SverigeAdam "friberg" Friberg
NorgeHåkon "Hallzerk" Fjærli
NorgeHaris "H4RR3" Hadzic

NorgeHalvor "vEndetta" Gulestøl (coach)

Artikelbild: Fabian Fjeldvik

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..