×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Dignitas bänkar GeT_RiGhT och Xizt

1
Dignitas har valt att göra sina första förändringar till lag i Counter-Strike: Global Offensive. De har nu bänkat två spelare, Christopher "GeT_RiGhT" Alesund och Richard "Xizt" Landström. Detta efter de svenska lagets svaga resultat under senaste tiden.
Tidigare i år offentliggjorde Dignitas att de återförenat de fem spelare som under Ninjas in Pyjamas dominerade CS:GO-världen. Detta ledde till mycket hype men laget har inte varit presterat till förhoppningarna. Under den senaste tiden har de inte setts spela några större turneringar utan har istället spelat mindre onlineligor.

Inte heller under de mindre turneringarna har laget presterat bra och detta leder nu till att två spelare har blivit placerade på bänken. Det är Christopher "GeT_RiGhT" Alesund och Richard "Xizt" Landström som nu får lämna startfemman. Hittills har organisationen inte presenterat några nya spelare men de meddelar att de kommer att ha nyheter kring detta i början av nästa vecka.

Dignitas
SverigePatrik "f0rest" Lindberg
SverigeAdam "friberg" Friberg
NorgeHåkon "Hallzerk" Fjærli

SverigeRobin "Fifflaren" Johansson (coach)

SverigeChristopher "GeT_RiGhT" Alesund (bänkad)
SverigeRichard "Xizt" Landström (bänkad)

9 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 9 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..