×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Vilka ska ersätta GeT_RiGhT och Xizt? — Här är alternativen

1
Dignitas söker nu efter de sista två spelarna som ska ersätta legenderna Christopher "GeT_RiGhT" Alesund och Richard "Xizt" Landström. Laget som deltar i den andra säsongen av en miljon dollar-turneringen FLASHPOINT har inte tiden på sin sida då onlineturneringen startar om dryga månaden.
Christopher "GeT_RiGhT" Alesund och Richard "Xizt" Landström har blivit bänkade i Dignitas och laget söker nu efter två nya spelare. Laget ska delta i FLASHPOINT:s andra säsong som startar om dryga månaden. De går inte bara in i ligan med två nya spelare utan de kommer även att delta med en ny coach för laget. Halvor "vEndetta" Gulestøl har tagit Robin "Fifflaren" Johanssons roll som head coach och Fifflarens nya roll är VP of Esports i organisationen.

Dignitas
SverigePatrik "f0rest" Lindberg
SverigeAdam "friberg" Friberg
NorgeHåkon "Hallzerk" Fjærli

NorgeHalvor "vEndetta" Gulestøl (coach)

SverigeChristopher "GeT_RiGhT" Alesund (bänkad)
SverigeRichard "Xizt" Landström (bänkad)

Svenska alternativ

Avsaknaden av riktiga ledare och spelare som naturligt tar an ingame leadar-rollen är stor i Sverige. Med Faruk "pita" Pita, Jimmy "Jumpy" Berndtsson, Jonatan "Devilwalk" Lundberg och Björn "THREAT" Pers har alla tagit steget från spelare till att bli coach, och det är det riktigt tunt bakom. Robin "robiin" Sjögren, Jonas "Lekr0" Olofsson och Dennis "dennis" Edman har alla tidigare axlat rollen men ingen av de har ansvaret i sitt nuvarande lag. I det nya Dignitas är det nu bekräftat att Adam "friberg" Friberg kommer att ta an igl-rollen. Vi har satt ihop en lista på spelare som kan vara på Dignitas radar.

Sverigedennis, 29 år


Dennis "dennis" Edman har sedan juni representerat den norska organisationen Apeks och har tidigare spelat tillsammans med Patrik "f0rest" Lindberg i Ninjas in Pyjamas.

Sverigemaikelele, 29 år


Mikail "Maikelele" Bill blev bänkad och ersatt av Asger "farlig" Jensen i Godsent.

Sverigeolofmeister, 28 år


Olof "olofmeister" Kajbjer, spelaren som blev utsedd till världens bästa spelare under 2015 har varit borta från CS i dryga 5 månader, är detta hans chans att komma tillbaka eller är det dags att några nya får chansen?

SverigeLekr0, 27 år


Jonas "Lekr0" Olofsson har tidigare spelat med Patrik "f0rest" Lindberg men gick nyligen med i danska North och de kommer att delta i Dreamhack Open Fall 2020 som startar i dagarna.

Sverigefreddieb, 26 år


Fredrik "freddieb" Buö offentliggjorde i början av augusti att han lägger musen på hyllan för att satsa på sina studier. Blir han tillfrågad bör han säkerligen ta sig en funderare?

Sverigedisco doplan, 25 år


Joakim "disco doplan" Gidetun fanns med i Edwars nya internationella satsning. De har nu, enligt OverDrive gått skilda vägar. Har disco doplan fått frågan från Dignitas?

Sverigerobiin, 25 år


Robin "robiin" Sjögren och hans Team Endpoint har sett riktigt bra ut på senaste och är i skrivande stund rankade #31 på HLTV:s ranking.

SverigeRuStY, 22 år


Alfred "RuStY" Karlsson blev kvar som ensam svensk i Gamerlegion och har nu även tagit an igl-rollen.

Sverigekreaz, 22 år


Rasmus "kreaz" Johansson spelar i Faceit Pro League med europas absolut bästa spelare och kreaz gör inte bort sig direkt. Han vann den senaste säsongen och har tidigare fått varit standin i Fnatic och fick nyligen chansen att representera Syman Gaming.

Sverigegrux, 20 år


Efter att ex-SMASH gick skilda vägar i juli har det varit tyst om Denis "grux-" Gutaj. Tills för några dagar sedan då han ställde upp i IEM Beijing kvalet tillsammans med Christopher "GeT_RiGhT" Alesund, Rasmus "kreaz" Johansson, Kevin "HS" Tarn och Ladislav "GuardiaN" Kovács. (Bild: HLTV)


Övriga

NorgeRUBINO, 26 år


Ruben "RUBINO" Villarroel har varit borta från scenen i dryga åtta månader men skrev på twitter nyligen att han fortfarande söker nya erbjudanden som antingen spelare/coach eller analytiker.

Norgejkaem, 26 år


I Jarek "Dekay" Lewis senaste frågetråd bekräftade Dekay att Joakim "jkaem" Myrbostad har fått erbjudande från andra lag. Kan det vara Dignitas som kollar möjligheten?

NorgeCromen, 25 år


Nordavind genomgår en stor förändring har inte Jorgen "cromen" Robertsen spelat lagets senaste matcher i ESEA MDL. (Bild: Lucas Spricigo, DRAFT5)

DanmarkNaToSaphiX, 24 år


Sedan Niels-Christian "NaToSaphiX" Sillassen lämnade Nordavind har han agerat standin för Complexity Gaming under ESL Pro League och IEM New York-kvalet.

EstlandHS, 23 år


Kevin "HS" Tarn lämnade nyligen Nordavind och har tidigare spelat med Adam "friberg" Friberg i Optic Gaming.

NorgeH4RR3, 23 år


Tillsammans med Ruben "RUBINO" Villarroel, Jorgen "cromen" Robertsen och Kevin "HS" Tarn fanns Haris "H4RR3" Hadzic med i Nordavinds satsning i början av 2020. Ingen av de spelarna har deltagit i Nordavinds senaste ESEA matcher. (Bild: Nordavind)

Chansningarna

SverigePALM1, 23 år


Har inte lyckats hitta ett lag som tror på varandra och håller ihop en längre tid. När han väl få chansen, online som offline så levererar han. (Bild: PALM1)

Sverigehns, 22 år


Hannes "hns" Johansson spelar just nu i Elitserien med mixen fightclub som i skrivande stund leder Elitserien. (Bild: The Final Tribe/Godsent)

Sverigeeraa, 19 år


Sean "eraa" Casido Knutsson imponerade stort, tillsammans med sitt tidigare lag Prima Esport och fick chansen att ta steget att bli fulltidsproffs i Gamerlegion. Han och Alfred "RuStY" Karlsson skulle kunna vara en duo att satsa på om Dignitas vill ta in två spelare som tidigare spelat med varandra.

SverigePeppzor, 18 år

Peppe "Peppzor" Borak spelar just nu i Elitserien med mixen fightclub som i skrivande stund leder Elitserien. Han fanns tidigare med i Markus "pronax" Wallsten comeback 2018, då tillsammans med Andreas "znajder" Lindberg Robin "robiin" Sjögren och Alex "PALM1" Palm. Satsningen höll däremot inte speciellt länge.

NorgeBFR, 18 år

Valet föll på 18-åriga BFR när Håkon "Hallzerk" Fjærli fick frågan om vem han ser som nästa storspelare från norge i en intervju med vieesports.com. Kan Bjørnar "BFR" Fauske Røn, som är den absolut största jokern på våran lista, få chansen?
"I think bfr got a big potential to do some damage at a high level if he gets the opportunity."


2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..