×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Highlights

Fuskare i Apex Legends blir bannad mitt under livestream

1
En streamer vid namnet Shivam "ShivFPS" Patel spelade under gårdagen en match i Apex Legends. När han och hans lag väl dog skyllde han snabbt på att motspelarna fuskade. Detta visade sig vara sant och när han valde att titta på en av dessa spelare blev han bannad direkt.
Fusk i esport är tyvärr någon som är alldeles för vanligt. I Counter-Strike: Global Offensive har vi sett Valve jobba hårt genom att banna nästan fyra miljoner konton bara i år. Hur många som Respawn Entertainment har bannat i sitt spel Apex Legends är dock inte lika klart. När spelet endast hade varit ute i tre månader hade de dock redan bannat över 700 000 konton.

Nu har vi fått se detta hända live. En streamer vid namnet Shivam "ShivFPS" Patel spelade under gårdagen Apex Legends när han under en match, som de spelade bra i, blev dödade av vad de trodde var fuskare. Detta visade sig vara fallet och man såg tydligt att spelarens aim inte var naturligt. Men det blev bättre än så. Man kan i videon se hur spelaren helt plötsligt försvinner, han blev bannad.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..