×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Meta

Nästan fyra miljoner konton har blivit VAC-bannade i år

1
Nyligen upptäcktes ett populärt fusk till Counter-Strike: Global Offensive. I samband med detta var det över 10 000 konton som blev VAC-bannade. Det är dock en lite siffra jämfört med hela 2019. Under året har nästan fyra miljoner konton blivit avstänga på grund av fusk.
Den 26 juni blev ett populärt gratisfusk till CS:GO upptäckt. Hur många som VAC-bannade av just detta fusket är okänt med siffran ligger över 10 000 konton. Detta är dock småpotatis jämfört med hur många konton som har har blivit VAC-bannade under hela året. Enligt SteamDB har nästan fyra miljoner konton blivit VAC-bannade under 2019, det största antalet under ett år i spelets historia.

En stor bidragande faktor till detta kan vara att spelet numera är gratis. Denna uppdateringen kom till spelet i början av december förra året. Då man nu endast kan skapa ett nytt konto om man har blivit VAC-bannad är det inte en stor risk att fuska. I andra spel, så såsom PUBG, väljer utvecklarna att göra så kallade hårdvarubans vilket innebär att man inte lika lätt kan skapa ett nytt konto att spela med.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..