×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

DreamHack

Cloud9 får sista inbjudan till Dreamhack Masters Dallas

1
Ytterligare svenskt till Dreamhack Masters Dallas 2019 i form av Maikil "GOLDEN" Selim som kommer att delta i turneringen tillsammans med sitt Cloud9. Arrangörernas sista inbjudan är utdelad och nu återstår bara de asiatiska kval-lagen innan deltagarlistan är färdigställd.
Med nya tröjor träder Cloud9 under kvällen in i Blast Pro Series Miami med två nya spelare och en återvändande Maikil "GOLDEN" Selim. Laget verkar åter vara på fötter och det hoppas vi fortsätter då de accepterat den sista inbjudningen till Dreamhack Masters Dallas 2019. Detta innebär att laget kommer att göra landsmännen i Team Liquid och NRG Esports sällskap i slutet av maj på hemmaplan i USA.

Laget har endast spelat tre turneringar hittills i år, men utan en enda vinst. Året började med en grupputgång i iBuypower Masters, men de lät inte detta hindra dem från att se över sitt spelande och säkra en finalplats i Eleague CS:GO Invitational kort därpå. Deras sista avslutade turnering var IEM Katowice-majorn som de äntrade som "returning challengers", en status de får lov att behålla inför nästkommande majorturnering.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..