×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

Fnatic inbjudna till Dreamhack Masters Dallas

1
Dreamhack har bjudit in silvermedaljörerna från Starseries i-League CS:GO Season 7 till Masters-stoppet i Dallas, USA. Fnatic gör bland andra Ninjas in Pyjamas sällskap i den amerikanska turneringen.
Måndagen bjöd på ytterligare svenskt till Dreamhack Masters Dallas 2019 då arrangörerna offentliggjorde att Fnatic accepterat sin inbjudan till turneringen. Laget gör nu landsmännen i Ninjas in Pyjamas sällskap i USA den 31 maj. Den svenska femman har inte haft en speciellt bra start på året då de för första gången någonsin inte tog sig till slutspelsfasen av en majorturnering.

Det gick snäppet bättre då laget tog sig hela vägen till final i Shanghai, Kina, under förra veckans Starseries i-League Season 7. Fnatic slutade på en andraplats efter tre spelade kartor mot Natus Vincere men, trots att de inte nådde hela vägen, visade laget att de är på väg i rätt riktning.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..