×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

Dreamhack bjuder in Liquid till Masters Dallas

1
Turneringens första hemmalag har offentliggjorts och det är Team Liquid som accepterat sin inbjudan till Dreamhack Masters Dallas 2019. Laget gör nu bland andra Ninjas in Pyjamas och Faze Clan sällskap.
Team Liquid började året på rätt fot genom att vinna iBuypower Masters för att sedan säkra en fortsatt Legends-status under IEM Katowice-majorn, detta trots att de i december förra året förlorade både sin coach och en av sina spelare till Made in Brazil.

Senast kunde de ses som finalister i Blast Pro Series São Paulo, men de har till skillnad från de tidigare inbjudna lagen inte deltagit i den pågående Starseries i-League Season 7. Nu kommer det nordamerikanska laget att möta hemmapubliken i Dallas, USA, då de accepterat sin inbjudan till Dreamhack Masters Dallas 2019. Innan dess kommer de dock att kunna ses i både Miami-stoppet av Blast Pro Series och IEM Sydney.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..