×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Cloud9s CS:GO-spelare får nya tröjor

1
För att ytterligare lyfta sin Counter-Strike: Global Offensive-division har Cloud9 valt att ge spelarna nya tröjor inför Blast Pro Series Miami. Färgschemat? Svart och vitt.
Amerikanska Cloud9 har gjort ett större lyft av sin Counter-Strike: Global Offensive-divsion på senare tid. Förändringarna har bland annat inneburit att Robin "flusha" Rönnquist lämnat laget samt att två nya spelare tagit plats i startfemman liksom återvändandet av deras svenska IGL, Maikil "Golden" Selim.

För att ytterligare lyfta sitt ny-gamla lag har organisationen bytt ut sina spelartröjor för CS:GO-divisionen. I en video visar Cloud9 hur deras tröjor sett ut genom åren och avslutar med att offentliggöra en ny version. Den nya tröjan är svart och vit, men sponsorernas logotyper i färg. Spelarna har redan stoltserat sina nya tröjor under mediadagen i Miami, USA, där de under kvällen påbörjar sin resa genom Blast Pro Series Miami.



Artikelbild: Blast Pro Series

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..