×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

USA

Cloud9s CS:GO-spelare får nya tröjor

1
För att ytterligare lyfta sin Counter-Strike: Global Offensive-division har Cloud9 valt att ge spelarna nya tröjor inför Blast Pro Series Miami. Färgschemat? Svart och vitt.
Amerikanska Cloud9 har gjort ett större lyft av sin Counter-Strike: Global Offensive-divsion på senare tid. Förändringarna har bland annat inneburit att Robin "flusha" Rönnquist lämnat laget samt att två nya spelare tagit plats i startfemman liksom återvändandet av deras svenska IGL, Maikil "GOLDEN" Selim.

För att ytterligare lyfta sitt ny-gamla lag har organisationen bytt ut sina spelartröjor för CS:GO-divisionen. I en video visar Cloud9 hur deras tröjor sett ut genom åren och avslutar med att offentliggöra en ny version. Den nya tröjan är svart och vit, men sponsorernas logotyper i färg. Spelarna har redan stoltserat sina nya tröjor under mediadagen i Miami, USA, där de under kvällen påbörjar sin resa genom Blast Pro Series Miami.



Artikelbild: Blast Pro Series

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..