×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

NiP klara för Dreamhack Masters Dallas

1
Det andra laget som tagit emot en inbjudan till Dreamhack Masters-stoppet i Dallas, USA, är Ninjas in Pyjamas. Svensklaget gör nu North sällskap i deltagarlistan.
Under onsdagskvällen offentliggjorde Dreamhack det andra inbjudna laget till Masters-stoppet i amerikanska Dallas. Laget som gör North sällskap är inget mindre än svenska Ninjas in Pyjamas. Precis som danskarna befinner sig NiP just nu i Shanghai, Kina, där de under dagen lyckades avancera till slutspelsfasen av Starseries i-League CS:GO Season 7.

Laget vann den allra första upplagan av Dreamhack Masters, i Malmö 2016, och har sedan dess tagit sig till slutspel i samtliga Masters-evenemang. Förutom Starseries har NiP setts i slutspelsfasen av IEM Katowice-majorn tidigare i år, där de tog sig längre än de gjort på länge i majorsammanhang. Lagets senaste turneringsvinst, förutom den europeiska minorturneringen, var IEM Oakland 2017.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..