×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

NRG tar emot Dreamhack Masters Dallas-inbjudan

1
Det står nu klart att NRG Esports säkrat den sjunde Dreamhack Masters Dallas-platsen efter att laget accepterat sin inbjudan. Tillsammans med Team Liquid är de hittills ensamma hemmaspelare i USA.
Ännu ett Masters-event väntar för NRG Esports då de accepterat sin inbjudan till Dreamhack Masters Dallas 2019. Laget, som relativt nyligen gjort ett spelarbyte genom att ta in Tarik "tarik" Celik i startfemman, är det andra laget som Dreamhack offentliggjort som kommer att spela på hemmaplan.

Hittills har året gått bra för det nordamerikanska laget då de inledde 2019 med att vinna den amerikanska minorturneringen för att kvala till IEM Katowice-majorn. Förra året slutade inte speciellt dåligt för femman då de bland annat vann Cs_Summit 3 och säkrade en andraplats i Supernova Malta. Förra gången laget tog plats i en Masters-turnering åkte de ut i gruppspelsfasen, då i Stockholm.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..