×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Kina

Fnatic toppar sin andra grupp i Kina

1
Fnatic har säkrat slutspel i WESG-finalerna på plats i Haikou, Kina, efter att de toppat sin andra grupp under turneringens gång. Laget var delaktiga i att skicka hem både spanska Wololos och BIG.
I dagens gruppspel i Haikou, Kina, tog sig Fnatic an Wololos, AGO Esports och BIG i jakten på slutspel. Svenskarnas inledande match var mot Wololos som de vann efter två snabba kartor där Jonas "Lekr0" Olofsson briljerade för laget. Han hamnade dock i skuggan av den evigt fantastiska Freddy "KRiMZ" Johansson under resterande matcher.

Den andra matchen var nog Ago, en match som gick båda lagens vägar då Fnatic vann Mirage med 16-10 för att bli besvarade med en polsk vinst på Cache med 16-9. Dagens sista match, för svenskarna, var mot BIG och började på Cobblestone. Kartan var relativt jämn, men det var trots allt den tyska sidan som stängde kartan med 16-13. Detta innebar att Fnatic var tvungna att vinna den sista kartan, Train, för att säkra gruppvinst. Lyckan var med Maikil "Golden" Selim och hans lagkamrater då de vann kartan med 16-7 för att både toppa gruppen och skicka hem tyskarna.



Artikelbild: WESG

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..