×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Kina

Fnatic gruppettor efter vinst mot Cloud9

3
Jesper "JW" Wecksell och Freddy "KRiMZ" Johansson lyfter Fnatic till nya nivåer när de tar Fnatic till nästa omgång i WESG-finalerna. De säkrade förstaplatsen i gruppen och går in i nästa omgång med bättre seedning.
Dagen började bra för Fnatic vars fans nyligen skakats av rykten om spelarförändringar. De började med en dominant vinst med 16-8 över The Onliners på Cobblestone. Därefter ställdes de mot japanska SZ Absolute, en match som visade sig bli snäppet kämpigare för Maikil "Golden" Selim och hans lagkamrater. Efter att alla 30 rundor spelats gick dock Fnatic ut som vinnare med 16-14.

Svenskarna stod klara för nästa omgång, men mötte de regerande majormästarna i Cloud9 i jakten på bäst seedning. Både Jesper "JW" Wecksell och Freddy "KRiMZ" Johansson hade skinit under dagens tidigare matcher, båda varit nära att 30-bomba, och det var ingen skillnad i matchen mot Cloud9. Kartan slutade med 16-8 till Fnatic.

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..