×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

DreamHack

Fnatic bjuds in till Dreamhack Masters Marseille

2
Svenska Fnatic har tagit emot en direktinbjudan till Dreamhack Masters Marseille 2018. Laget kommer att göra landsmännen i Ninjas in Pyjamas sällskap i Frankrike mellan den 18-22 april.
Dreamhack har nu offentliggjort de sista två inbjudna lagen till det kommande Masters-evenemanget i Marseille, Frankrike. Arrangörerna har valt att bjuda in ett svensklag, i form av Fnatic, och ytterligare ett hemmalag i form av Envy.

Båda lagen deltog i Dreamhack Masters Malmö 2017, men inget av dem avancerade till slutspelsfasen. Fnatic blir därför inte inbjudna till turneringen baserat på tidigare Masters-resultat, utan på grund av deras senaste vinst under IEM Katowice 2018. Envyus säkrar en plats i turneringen eftersom de huserar en fransk femma.

Dreamhack Masters Marseille

G2 Esports
Astralis
SK Gaming
Cloud9
Mousesports
Faze Clan
Gambit Esports
Ninjas in Pyjamas
Fnatic
Envy
Tyloo (asiatiskt kval)
Europa Europeiskt kval
Europa Europeiskt kval
USA Nordamerikanskt kval

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..