×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Eleague

G2 Esports första laget vidare till nästa helg — Liquid besegrar Renegades

2
Eleague Major Boston och "New Challengers Stage" har fått sina första riktiga vinnare. Detta sedan G2 Esports blivit det första laget att säkra ett avancemang till majorturneringens nästa fas. I matchen efter fick vi se Team Liquid och Renegades göra upp om att skaffa sig ett bättre utgångsläge för morgondagen.
I den första matchen med en biljett till "New Legends Stage" i potten fick vi se G2 Esports säkra en ordentlig ledning över Vega Squadron i den första halvan. Spelandes som försvarare på Overpass lyckades fransmännen vinna hela tolv rundor, vilket alltså innebar att de endast behövde fyra till för att avgöra matchen. Vega Squadron hade uppenbarligen andra planer då även de stod för ett starkt försvarsspel och lyckades tvinga fram en förlängning. Väl där var det dock rutinerade G2 som var det starkare laget. Fransmännen vann matchen med 19-16 och är nu klara för nästa fas av Eleague Major Boston.

Matchen efter var kvällens sista mellan jag som inför söndagen stod på 1-1 i matcher. Den spelades mellan Renegades och Team Liquid med Cobblestone som skådeplats. Den första halvan flöt på rätt bra för ett försvarande Liquid som gick till paus med en 10-5-ledning. Efter sidbytet såg Renegades till att göra match av det hela och avgörandet föll först i den sista ordinarie rundan. Då kunde Liquid fastställa slutresultatet till 16-14.

Resultat, Omgång 3


Mousesports och Cloud9 gör upp om dagens andra biljett till majorgruppspelet

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..