×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Eleague

Space Soldiers och Natus Vincere ett steg närmare avancemang efter varsin vinst

2
Turkiska Space Soldiers har tagit ett stort kliv närmare avancemang i lagets första majorturnering. Laget, som nu har två vinster, besegrade Misifts under söndagskvällen. Därefter stod Natus Vincere för en riktigt överkörning av Sprout.
Space Soldiers är en seger ifrån att spela majorgruppspelet under Eleague Major Boston. Det krävdes visserligen 29 rundor för att skilja det turkiska laget och fransk-amerikanska Misfits åt då lagen möttes under söndagen. Matchen, som utspelade sig på Train, började med att Space Soldiers säkrade en knapp 9-6-ledning i halvtid. Därefter fortsatte matchen att vara jämn och avgörande kom alltså att dröja till den näst sista ordinarie rundan.

Dagens fjärde match, som gick mellan Sprout och Natus Vincere, blev dock allt annat än jämn. Na`Vi visade prov på ett starkt försvarsspel under den första halvan av Mirage och fullkomligt körde över sina motståndare. Ukrainarna vann första halvan med hela 12-3, något som Sprout inte hade en chans att hämta igen. I stället var det Na`Vi som kunde sätta spiken i kistan genom att vinna fyra raka rundor efter sidbytet.

Resultat, Omgång 3


Halvan dagen avklarad, nu ska biljetter till "New Legends Stage" delas ut

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..