×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Blogginlägg

Preparation släpper sitt CS:GO-lag

2
Den svenska femman ledd av Mattias "malle" Lindberg har gått skilda vägar med Team Preparation. Lagets framtid ser osäker ut.
Ungefär sex månader har gått sedan Team Preparation valde att satsa på en ny helsvensk femma. Nu har organisationen valt att släppa laget och enligt Mattias "malle" Lindberg är femmans framtid osäker. Det vill säga att laget kan komma att splittras. Under sin tid under organisationens fana har det svenska laget deltagit i ESEA Main samt säkrat en andraplats i ESL Masters League 2018.


Organisationen offentliggjorde nyheterna
Twitter
Lindberg staterade att framtiden ser osäker ut
Twitter
2018-06-26 11:38
Vi tog ett snack med PUBG-laget Tindergulds lagkapten Marcus "MILLAWxD" Vestlund för att ta reda på varför de inte har någon organisation bakom sig, var namnet kommer ifrån, och hur nära de nu är att faktiskt skriva på ett proffskontrakt.
2018-07-09 17:25
I höst har det blivit dags för premiärsäsongen av Fragleague. Ligan kommer att spelas i både CS:GO och PUBG, med en total prispott på 250 000 kronor. Redan nu är ansökningsprocessen, och anmälan till kvalcuperna öppen.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..