×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Blogginlägg

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig

Blogginlägg

Ursäkta röran — vi bygger om

3
Det har nog inte undgått någon att det skett en del förändringar på Fragbite. När vi i somras tappade vår MVP André stod vi, helt naturligt, med ett stort tomrum. Ingen person kan ersätta honom och det var aldrig vår tanke att försöka med det, han var och är unik. Vad vi som är kvar, i samband med det och andra tapp av mankraft, bestämde oss för var att ta tillfälle i akt och faktiskt fila på en nystart.
Gör om, gör rätt? Nja.. inte riktigt, vad vi har på Fragbite och haft på Fragbite är något alldeles speciellt. Men vi har många idéer och tankar om framtiden. Vissa saker lägger vi stor tyngd till att hitta tillbaka till. Vissa saker vill vi tänka helt om på. Vi har sedan Augusti testat oss fram med väldigt mycket. Ni har kanske till exempel lagt märke till lite olika stilar på nyheter och artiklar vi skriver. Ett exempel är denna, där vi kollar hur det funkar att skriva nyheter med ett format som liknar den svenska nyhetstjänsten Omni. En kortfattade text om nyheten och vidarelänkar till källor och annat relaterat. Vi ser det lite som en redaktionell version på reddit. En reddit utan community-highlights och fluff, med nyheter och intressant i snabbt format. Det gör att vi kan lägga mer tid på att skriva egna grejer, snarare än rewrites. Mer unikt och roligt content borde därför bli en naturlig följd på sikt om vi fortsätter med det formatet.

Bekväma eller framtidsmedvetna?

Det är inte för att vi är lata som vi bestämt oss för att testa det. Utvecklingen går framåt, folk vill ha sina nyheter snabbt. Reddit är större än någonsin och fler använder sig av sociala medier för att få sina snabba nyhetsuppdateringar istället för att titta på en hemsida. Var får vi plats? Det är en ännu större utmaning när vi tittar på vår internationella sajt, där vi verkligen måste hitta en plats bland allt virrvarr, hur sjutton konkurrerar man med HLTV internationellt? Vi har massvis med tankar och idéer där också, såklart.

Carro och Per, våra nya MVP:s

Ha i åtanke också att vi, som nämndes ovan, tappat en hel del folk den senaste tiden, både heltidsanställda och deltidsskribenter. Det har gjort att det satts extremt hård press på Carro (quiethell) och Per (Xerm) som egentligen är våra enda helhjärtade skribenter. Ha det i bakhuvudet och förstå vilket hästjobb de gör för att hålla igång sidan medan vi är under denna uppbyggnadsfasen. Min roll är fortfarande inte satt i sten, hittills har jag hoppat in och skrivit en del men har främst varit med att strukturera organisationen, planera för framtiden och engegerar mig i många projekt, både som är igång nu men också som kommer under hösten och i 2018.

Gör det bättre själv då

Vi är som sagt mitt i en renovering och vi är i starkt behov av hungrigt folk som vill jobba med oss. Oavsett om det gäller att skriva en artikel i månaden eller en heltidstjänst som memelord, allt är i dagsläget intressant. Ansök här och nu för sjutton! Vi är också öppna för all typ av kritik, tankar och idéer kring vad ni tycker är nice med Fragbite. Var allt bättre förr? Vart ska vårat fokus ligga i framtiden? Vi är här för ER, så hjälp oss att hjälpa er.

10 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 10 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..