×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Jag förstår, ta bort denna ruta!

Counter-StrikeCSSverige

Singularity testspelar med DUMAS — b0bbzki bänkas

1
Singularity meddelar via sin sida att Linus "b0bbzki" Lundqvist beslutat att bänka sig själv. Laget kommer tills vidare att spela med Miran "Dumas" Matković.
I ett uttalande på lagets sida meddelar Singularity att Linus "b0bbzki" Lundqvist, på grund av personliga skäl, bestämt sig för att ta en paus från CS. Detta innebär att han tills vidare sätter sig själv på bänken och Singularity har redan offentliggjort hans ersättare.

Det är Benjamin "BENDJI" Söderenas gamla vapendragare Miran "Dumas" Matković som gör laget sällskap. Huruvida Matković är tänkt som en långvarig ersättare eller tills dess att Lundqvist återvänder är i dagsläget oklart. Laget är aktuella i ESEA Premier League och spelar även kvalet till WCA 2017.


Singularity meddelar att b0bbzki tar ett kliv åt sidan
teamsingularity.com

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..