×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Världen

Här är allt du behöver veta om Apex Legends

1
Under gårdagen släpptes det nya Battle Royale-spelet Apex Legends. Spelet som är skapat av Respawn Entertainment bygger på Titanfall-universumet. Här är allt du behöver veta om det nya spelet som bland annat Michael "shroud" Grzesiek och DrDisrespect varit med och tagit fram.
Rykten har under den senast veckan susat runt om Respawn Entertainments nya spel. Under gårdagen släppte de även spelet som går under namnet Apex Legends. Spelet utspelar sig i Titanfall-universumet efter Titanfall 2 i ett område som kallas "Outlands". I en match är det 60 spelare med tre spelare per lag, det har dock ryktats om att både solo- och duo-läge kommer att komma till spelet. och på ytan ser det ut som vilket annat Battle Royale-spel som helst. Spelet har dock några spännande nyheter.

Precis som i andra Battle Royale-spel är det sista spelare kvar som vinner och en cirkel trycker spelare närmre mot mitten. Annorlunda från spel som PUBG och Fortnite är dock att alla spelare inte har exakt samma förutsättningar. Innan varje match kan man välja mellan åtta olika "Legends" som har olika fördelar och nackdelar, såsom medics och tankigare karaktärer. Dessa "Legends" måste man då kunna para ihop bra i sitt lag. När man dör första gången är man inte heller helt ute då man kan respawna med en "respawn beacon". Det är även möjligt att återuppliva sig själv. Denna kan dock endast bara användas en gång per match.

Spelet är redan nu tillgängligt att spela på PC, Xbox och Playstation och det är helt gratis. I spelet kommer man precis som i många andra Battle Royale-spel ha möjligheten att köpa kosmetiska uppgraderingar till vapen och sin karaktär. Det verkar dock inte finnas något typ av Pay-to-win i spelet. På PC spelas spelet via Origen. Det har snabbt lockat många spelare och slog många rekord direkt. Spelet nådde en miljon spelare redan under de första åtta timmarna.

Det drog såklart tittare också, även där slog spelet rekord. På Twitch höll tidigare Fortnite rekordet på mest kollade timmar under en dag men detta rekordet ligger nu hos Apex Legends. Den första turneringen i spelet har redan hållits och det blev ingen mindre än Fortnite-stjärnan Tyler "Ninja" Blevins som plockade hem vinsten.


Artikelbild: Apex Legends

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..