×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Övrigt

Quiz: Vilken Apex Legends-karaktär liknar du?

1
Är du mest lik Lifeline? Eller kanske du är en Caustic? Ta Fragbites quiz för att ta reda på vilken karaktär ur Apex Legends som du liknar mest.
Apex Legends har inte ens varit ute i en vecka, men communityn växer sig större för var dag som går. Det nya battle royale-spelet tar plats i Titanfalls universum och just nu finnes åtta spelbara karaktärer kallade "Legends". Vill du läsa mer om karaktärerna kan du göra det i denna artikel. I Fragbites senaste quiz, som du kan ta del av nedan, får du reda på vilken av karaktärerna du liknar mest.


Letar du efter vänner att spela Apex Legends med? Hitta ditt fulla squad, olika streams och allt annat kring spelet hos våra vänner i E-Sport Sverige, Lite bättre, Lite finare.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..