×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Meta

Solo- och duo-läge på väg till Apex Legends

1
Snart kommer Apex Legends-spelare att kunna köa upp till solo- och duo-matcher, detta avslöjar spelfilerna för kodare i jakt på hemligheter.
Apex Legends fortsätter att växa så det knakar och i samband med detta har kodare börjat gräva i spelfilerna. Deras senaste fynd är kod som visar på att solo- och duo-lägen kommer till spelet, något som i skrivande stund saknas. Respawn Entertainments har ännu inte bekräftat dessa lägen, men med tanke på att de finns i konkurrerande titlar så som Fortnite och Playerunknown's Battlegrounds är det väntat att även Apex Legends-spelare ska få chansen att köa upp ensam eller endast med en vän.

Vid en närmare titt på koden, som Twitter-användaren "ApexUpdate - News & Leaks" grävt upp, syns texterna "2-man Squads" samt "#SOLO MODE". Det ser ut som att det är samma karta som kommer att användas i dessa lägen. Duo-läget ser oförändrat ut jämfört med dagens squad-läge medan ett antal förändringar verkar komma till solo-läget.


Artikelbild: Respawn Entertainments, Apex Legends

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..