×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Ninja vinner Twitch Rivals Apex Legends Challenge med en poäng

1
Under gårdagen spelades världens första turneringen i Apex Legends, Twitch Rivals Apex Legends Challenge. Det blev ingen mindre än Fortnite-stjärnan Tyler "Ninja" Blevins och hans lag Kings Canyon som tog hem vinsten efter ett otroligt jämt avslutande.
Apex Legends har tagit världen med storm. Detta märktes såklart på Twitch och de var snabba med att hålla i en turnering i spelet. Turneringen som gick under namnet Twitch Rivals Apex Legends Challenge spelades under gårdagen och det blev otroligt jämnt. Det var många av Twitchs största profiler som deltog, till exempel Michael "shroud" Grzesiek, Jaryd "Summit1G" Lazar och Guy "DrDisrespect" Beahm. Det var dock ingen av dessa som tog hem förstaplatsen utan istället Fortnite-streamern Tyler "Ninja" Blevins.

Turneringen spelades över fyra timmar där de olika lagen, med tre spelare i varje, hoppade in i vanliga public-games för att samla poäng, en vinst gav fem poäng medan en kill gav en poäng. Under hela turneringen var det de två lagen Reids Money Crew och Kings Canyon som låg i toppen. Allt avgjordes dock i den sista matchen. Ninja och hans Kings Canyon lyckades vinna sin sista match och kunde därmed vinna över Reids Money Crew med endast en poäng. Det var dock inte Ninja som sken utan istället Coby “dizzy” Meadows. Spelaren som redan har skrivit på för NRG Esports kunde i varje match få otroligt många kills, exempel på detta går att se i videon ovan.

LagVinsterKillsPoängPrispengar
Kings Canyon
Ninja, King Richard, Dizzy
133554208 000 dollar
Reids Money Team
ChocoTaco, VsNZ, Huskerrs
103694197 000 dollar
The Broys
Shroud, Skadoodle, Just9n
93413866 000 dollar
Team Pepega
Lirik, ShortyyGuy, Seagull
113133685 500 dollar
VissRespect the Kraft
DrDisrespect, TSM_Viss, RealKraftyy
112813365 000 dollar
Summit, Josh & Buhbye
Summit1G, JoshOG, Buhhbye
92783364 500 dollar
The 95 Blockbuster Champions
TimTheTatman, Jay3, HighDistortion
82552953 500 dollar
Team MDK
Annemunition, Lil_Lexi, Bnans
31161313 000 dollar

Artikelbild: Ethan Miller/Getty Images

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..