×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Guide

Så återupplivar du dig själv i Apex Legends

1
Visste du att du kan återuppliva dig själv i Respawn Entertainments nya battle royale-spel Apex Legends? Du behöver inte längre förlita dig på dina lagkamrater efter denna guide.
Trots att fokuset i Apex Legends ligger i lagarbetet och det är upp till dig att skapa det perfekta teamet i jakten på vinst, så är det inte alltid man kan förlita sig på sina lagkamrater. När en spelare blir knockad är det upp till dig att återuppliva dem innan motståndarna gör slut på deras lidande. Men när dina lagkamrater inte är tillräckligt nära, eller helt enkelt inte har chansen att ta sig till dig i tid, finns det alternativa sätt för återupplivning. Respawn Entertainment har nämligen lagt in ett sätt för spelare att återuppliva sig själva i spelet.

Använder du sig av det legendariska
Använder du sig av det legendariska "Knockdown Shield"-objektet kan du återuppliva dig själv.

I Apex Legends finns det bara ett sätt att återuppliva sig själv och det är genom att hitta "Knockdown Shield", ett item som är oerhört ovanligt och i legendary-kategorin. Objektet kan spawna överallt på kartan, och ibland spawnar det inte alls, men det är större chans att det droppas senare i matchen då bättre loot blir tillgänglig. Har man lyckan att finna objektet tidigt i matchen är det större chans att det finns i care-packages eller i den hetaste zonen. Observera dock att detta objekt endast kan användas en gång, vilket innebär att vid användning så försvinner det. Detta gör att det är smartast att spara det tills man hamnar i en desperat situation, alternativt till den sista fighten.

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..