×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Svenska Suzanne tvåa i Candy Crush All Stars — vann miljoner

1
Den svenska doldisen har tjänat mer prispengar på Candy Crush än någon svensk CS-spelare under 2024.
Visst kan man tjäna en hel del pengar på att bli bäst i världen på Counter-Strike. Men för den som saknar aimet men fortfarande vill tävla om stora pengar finns det också andra alternativ.

Ett sådant är mobilspelet Candy Crush där speltillverkaren King under våren arrangerat tävlingen Candy Crush All Stars med hela en miljon dollar (~10,6 miljoner kronor) i prispotten. Förra veckan spelades finalerna i tävlingen, och för svensk del blev det en riktig succé.

Den svenska Candy Crush-spelaren Suzanne lyckades nämligen komma tvåa i tävlingen och drog därmed in 250 000 dollar (~2,6 miljoner kronor) i prispengar. För att sätta vinsten i perspektiv har Sveriges just nu mest framgångsrika CS-spelare Ludvig "Brollan" Brolin enligt sajten Esportsearnings "bara" spelat in 128 400 (~1,3 miljoner kronor) i prispengar hittills i år.

Se Candy Crush All Stars-avgörandet:

Artikelbild: Candy Crush/Youtube
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..