×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Topplistan: Sveriges största streamers i februari 2023

1
Här är svenskarna som var störst på Twitch under februari!
Den här listan är begränsad till streamers som anger att de streamar på svenska. Det finns många stora svenska streamers som anger att de streamar på andra språk som därför inte är med på den här listan.

Årets kortaste månad är över för den här gången. Att februari har lite färre dagar att streama på återspeglas i antalet tittade timmar under månaden, men vissa av Sveriges storstreamers lyckades trots detta bättra på sin tittarstatistik.

En av dem som lyckades öka under februari är den svenska CS-legendaren Emil "HeatoN" Christensen. I februari kliver HeatoN förbi Sveriges Twitch-kung CyrusTWO och toppar listan mycket tack vare sina många streamade timmar.

Sveriges mest sedda Twitch-streamers i februari 2023

1. HeatoN — 219 174 tittade timmar
2. CyrusTWO — 204 159 tittade timmar
3. einz — 90 523 tittade timmar
4. gpunkt — 82 504 tittade timmar
5. Frantixx — 66 382 tittade timmar
Bland de svenska tjejerna är det oförändrat i den absoluta toppen av listan då Nadmyre och EmiliaHult behåller sina första- och andraplaceringar. Desto mer händer det därunder då både ImSoff och stepsisMaja gör sina första framträdanden på listan för i år.

Sveriges mest sedda kvinnliga Twitch-streamers i februari 2023

1. Nadmyre — 26 495 tittade timmar
2. EmiliaHult — 19 018 tittade timmar
3. ImSoff – 14 070 tittade timmar
4. Roxyproxxy — 11 631 tittade timmar
5. stepsisMaja – 10 970 tittade timmar
Artikelbild: Imsoff/Twitch, Pressbild/Heaton och EmiliaHult/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..