×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Streamer hade oralsex live – bannas i bara en dag: "Kommer bli framgångsrik"

1
Den kontroversiella streamingtjänsten har lite andra regler än Twitch.
Den nya streamingtjänsten Kick.com har redan fått utstå mycket kritik. Dels på grund av deras kontroversiella personligheter men även för deras konstiga beslut som att låta en kreatör streama hela Super Bowl. Nu fortsätter deras märkliga beslut.

Streamern Heelmike, som först blev stor genom Fortnite, hade under en stream oralsex. Han filmade mestadels sitt ansikte men riktade även ner kameran flera gånger. Han har nu efter detta blivit bannad, i en dag.

Streamingplattformens talesperson, Tyler "Trainwreck" Faraz Niknam, gav ett svar om bannen på Twitter: "Om jag var småsint som Twitchs barntillåtna streamers som jobbar med Twitch-anställda skulle jag stanna din tillväxt och inte tillåta dig streama tills "hypen" dör. Men jag ska inte spela de spelen, va bara smartare, håll linjen och bryt den inte så kommer du att bli en framgångsrik streamer".

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..