×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Europa

Efter festnatten med Andrew Tate — Carlos straffas av Riot Games

1
G2 Eports avgående vd straffas nu för sitt festande av Riot Games.
G2 Esports numera före detta vd Carlos Rodríguez var under förra månaden föremål för skandalrubriker världen över. Efter att den före detta League of Legends-stjärnan postat en festvideo med den kontroversielle influencern Andrew Tate fick han så mycket kritik att han kände sig manad att avgå från sin post.

I samband med skandalen valde Riot Games att inleda en egen utredning som man under gårdagen presenterade resultatet av. I ett pressmeddelande skriver Riot att Carlos agerat på ett sätt som är "skadligt för LEC och Riot Games och strider mot LEC:s regelverk".

Till följd av regelbrottet stängs Carlos av från att inneha någon chefsbefattning med ett lag eller organisation i någon tävling som Riot arrangerar eller sponsrar i två månader. Han måste också genomföra en utbildning innan han är välkommen tillbaka.

Efter att Carlos lämnat sin roll som vd för G2 Esports rapporterade den spanska esportjournalisten Yuste "nyustificado" Armero att Riot Games krävt Carlos avgång efter festvideon, något som Riot då förnekade och hänvisade till att utredningen fortfarande pågick.


Artikelbild: Pressbild/G2 Esports
Videokälla: Fragbite/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..