×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Europa

Media: G2-chefens festande kan ha kostat plats i Valorants högstaliga

1
Carlos "ocelote" Rodríguez tvingades till timeout efter festvideo med Andrew Tate. Nu uppges festandet ha kostat G2 en plats i de högsta Valorant-ligorna.
Efter att G2 Esports vd Carlos "ocelote" Rodríguez i lördags postat en video där han syns festa med Andrew Tate tvingades han ta en paus från sin roll i organisationen. Nu uppger flera journalister att festandet också kan ha ha kostat organisationen en plats i de högsta Valorant-ligorna, rapporterar nyhetssajten Dexerto.

I veckan beslutar Riot om vilka organisationer som kommer att få tävla i de tre högsta franchiseligorna i Valorant under nästkommande år. Enligt den franska esportjournalisten neL var G2 mer eller mindre klara för en plats i den nordamerikanska ligan men till följd av festvideon går organisationen nu miste om den.

"Källor har berättat för mig att G2 är UTE ur franchise-ligorna nästa år på grund av de senaste kontroverserna. G2 hade en plats i NA men Riot hade ett krismöte och beslutade att ändra sig", skriver neL på Twitter. Även Valorant-journalisten George Geddes uppger att han fått höra samma sak från sina källor.


Andrew Tate är en före detta kickboxare som under de senaste åren profilerat sig som en influencer. Tate har gjort flera kontroversiella uttalanden och bland annat beskrivit sig själv som "absolutely a misogynist" ("absolut en kvinnohatare") och berättat att han flyttat från USA till Rumänien för att risken att utredas för våldtäktsanklagelser i Östeuropa skulle vara mindre.

I Rumänien utreds Tate misstänkt för trafficking och våldtäkt efter att rumänsk polis stormat hans lägenhet efter att ha larmats om att en amerikansk kvinna hölls fången av honom.

Artikelbild: Pressbild/Red Bull

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..